Google WorkspaceFulfilled Google Workspace mail je by way of Gmail, werk je samen met in Google Generate, vergader je in Google Meet up with, bel je by way of Google Voice, en beheer je jouw preparing in Google Agenda. Wij helpen je bij de overstap, het trainen van collega’s en het beheer. Dat kan free of charge, op foundation van ideal-energy, of fulfilled een SLA deal naar keuze. Je vindt de SLA opties hier.

Wat zit er in Google Workspace inbegrepen?

De time period Workspace is een omschrijving van een heleboel diensten in één pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs for each maand. Binnen dit pakket wordt je zakelijke mail, agenda, adresboek, taken, documenten, berekeningen, archief en alles dat daarbij komt kijken geregeld. Het wordt letterlijk ‘de Cloud’ genoemd; juist doordat alles on the internet komt te staan. Al je bestanden, afspraken en discussies zijn overal toegankelijk. Wereldwijd, op elk apparaat. En je mag erop vertrouwen dat je goed zit; want Google heeft haar naam hoog te houden. De beveiliging wordt geregeld op foundation van audit rapporten, 2FA, actieve checking en DLP. De back-ups kun je naar wens inrichten achieved Google Vault of ons SLA pakket. Het Workspace pakket is dus een combinatie van alles on the web hebben, met de zekerheid dat het goed werkt, tegen een vaste prijs for every medewerker for every maand.

De ondersteuning die je van ons mag verwachten gaat verder dan een simpele handleiding die je van Google krijgt. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen en kunnen je op afstand helpen achieved de installatie van de mailadressen en Google Generate. Die ondersteuning kost € 24,00 for each kwartier, of wordt gedekt vanuit je SLA. Hieronder zie je de licentiekosten per maand.

Hoe werkt de migratie naar Google Workspace?

Zodra je Get hold of opneemt fulfilled Noëll, zal hij de stappen achieved jou bespreken. Noëll gaat eerst kijken hoe je de mail nu geregeld hebt. Daarna maakt hij een planning. Die organizing bevat informatie over wie er wordt overgezet, met welke providers er rekening moet worden gehouden en wat voor Google Workspace jullie een handige dag is om de mail around te zetten. In praktijk zien we dat Noëll dan zijn zaterdag vrij plant om met jullie aan de slag te gaan. Dit doet hij tegen hetzelfde uurtarief van €24,00 per kwartier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Google Workspace”

Leave a Reply

Gravatar